Styla för att locka fler till visning

Många funderar om det verkligen är värt att stajla sitt hem inför flytt?
Vad är värt att tänka på?

Att anlita en stylist inför flytt maxar bostadens potential och snygga bilder skapar nyfikenhet och lockar till sig fler till visningen, och ofta påverkar detta även slutpriset. 

Man kan styla ett hem på flera olika sätt och det finns många stylister som arbetar olika. Vissa byter ut hela möblemanget,andra kompletterar och vissa går "all in " där de renoverar om i princip hela bostaden.  Inget är fel. Man rådgör med sin mäklare vilken målgrupp är och hen guidar i valet. Att sälja sin bostad är ofta sin livs investering så man vill ju maximera så mycket om möjligt.
Dock kan ett renoveringsobjekt vara oerhört attraktivt att sälja i sitt ursprungskick där nya ägare får stor valfrihet att göra som de vill.
 

När jag stylar en bostad utgår jag så mycket som möjligt från ägarna egna möbler ( om inget annat är överenskommet) Jag hittar nya kompletterande möbler som lyfter befintlig inredning, ofta blir det mindre möbler för skapa så mycket luft som möjligt i bostaden. Nya mattor, textilier för mer
neutralt intryck med inspiration från dagens trender.


Mer info om staging hittar du på min hemsida www.stilrummet.se
eller ring och boka en konsultation direkt 070-670 95 60
Matplats. Styling bostad i Hammarby Sjöstad. Här var lägenheten helt tom.
Styling av mindre etta, ägarna hade soffa och sängstomme. Gjorde en så kallad halvstyling där jag lyfte in textilier och små möbler.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar